De eerste maand van het jaar is voorbij! Hoe staat het met jouw voornemens?
Aan het begin van een nieuw jaar is het, het perfecte moment om het roer om te gooien en goede voornemens te hebben voor de komende maanden. De meeste mensen kiezen om radicaal te breken met hun oude gewoontes vanaf de eerste dag: zoals, beter eten, naar de sportschool of gewoon nieuwe dingen uit proberen.

De top 5 voornemens zijn ook:

  • Een gezonder levensstijl
  • Meer sporten
  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Rijbewijs halen

Wat is jouw voornemen dit jaar?

Als jij dit jaar ook, “Mijn rijbewijs halen!” Als voornemen hebt genoteerd, willen wij jou graag helpen om dit te behalen. Voornemens zijn mooie gedachten, maar als er geen actie wordt ondernomen dan zullen deze ook alleen maar woorden blijven. Want vaak worden deze voornemens gemaakt, maar helaas stranden er velen al in februari.

Waarom belanden bijna alle voornemens in de prullenbak?

Er zijn een aantal redenen ervoor: te weinig motivatie of geen steun van de omgeving. Daarnaast is een plan van aanpak ook erg belangrijk.

Bij onze rijschool willen wij al onze leerlingen altijd steunen en een goede zet in de rug geven, zodat de voornemens die jullie hebben gemaakt worden behaald dit jaar.

Wees een doorzetter

Wij geloven dat met een beetje doorzettingsvermogen en motivatie je echt wel ver komt.

We hebben daarom alle laatjes opengetrokken en hiermee kan iedereen zijn kans grijpen om voor een kleine beurs zijn rijbewijs te halen. Als rijschool proberen wij het (leren) rijden, makkelijker en toegankelijker te maken voor ieder budget.

Voor de toekomstige motorrijders

€ 595,99
8 lessen van 50 min – AVB + AVD

Voor toekomstige auto bestuurders

€ 425
10 lessen van 50 min + B examen

Geldig tot 10 februari!

Start sterk dit jaar, vertrouwen in jezelf!

Jij hebt het in de hand hoe jouw jaar zal starten. Start sterk dit jaar, bouw vertrouwen op en maak een goede start! Soms kan het leren rijden erg intimiderend zijn, vooral als je een starter bent maar geloof ons maar, je moet alleen maar starten en de rest komt vanzelf.